'Branitelji imaju rat za Thompsona, a protiv drugih pjevača'

Vijesti 16. kol 201810:17 > 10:40
N1 Hrvatska

Komentator 24 sata Tomislav Klauški komentirao je braniteljske pozive na zabrane koncerata Momčila Bajagića Bajage u Karlovcu i Varaždinu, i festivala ojkanja u Petrinji.

“Ovo ljeto je obilježila mobilizacija desnice, branitelja i Crkve. Otprilike u klimi kakva je bila kada su se borili dok je Milanović bio na vlasti”, rekao je Klauški.

“Branitelji imaju rat za Thompsona, protiv drugih pjevača”, kazao je Klauški.

“Braniteljske udruge sa svojim zahtjevima za zabranom pjevača rade direktnu kontru prema buci koja se dogodila prema Thompsonu koji i time dokazuje da je više od pjevača, nekakva ikona radikalne desnice i njezin tribun. Vidimo da su braniteljske udruge vrlo koordinirane kada traže zabrane koncerata Bajage, pa festivala ojkanja i drugih. Vidi se da mreža funkcionira jako dobro”, kazao je Klauški.

Podsjetimo, braniteljske udruge ranije ovog mjeseca napravile su pritisak kako bi se zabranio Bajagin koncert u Karlovcu, a jučer su se pobunili i protiv njegova koncerta na Špancirfestu u Varaždinu, no gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok im je odgovorio da će se koncert održati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.