Nesreća na Istarskom ipsilonu: Jedan mrtav, dvoje ozlijeđeno

Vijesti 18. kol 201816:58 > 17:06
Nikola Cutuk/PIXSELL (ilustracija)

"Odjednom, čovjek je skrenuo na lijevu stranu. Ja ne znam je li to bilo dvije sekunde. Udario je u kamion, odbio se od kamiona i udario ovamo u moj auto..."

Ponovno se dogodila teška nesreća na Istarskom ipsilonu. Oko 8 sati sudarila su se tri automobila, a jedna je osoba poginula. 

 U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko pola 8 dogodila na vijaduktu Rebri na Istarskom ipsilonu jedna je osoba smrtno stradala, doznaje se iz Policijske uprave istarske.

U nesreći su sudjelovala tri vozila, a poginuo je vozač automobila beogradskih registarskih oznaka dok su dvije osobe lakše ozlijeđene. U nesreći su sudjelovali i automobil iz BIH te manje teretno vozilo varaždinskih tablica.

Jedan od sudionika nesreće za HRT je ispričao što se točno dogodilo.

“Odjednom, čovjek je skrenuo na lijevu stranu. Ja ne znam je li to bilo dvije sekunde. Udario je u kamion, odbio se od kamiona i udario ovamo u moj auto. To je ono što sam ja vidio i čega se trenutno mogu sjetiti. Zbilja je ovo bio veliki šok i prvi put mi se ovo dogodilo nakon 45 godina mog vozačkog staža”, kazao je za HRT Slavko Simić, jedan od sudionika nesreće.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.