Dnevnik u 18: Propali razgovori sindikata i ministra Pavića

Vijesti 17. ruj 201817:37 > 17:39
N1 Hrvatska

Pogledajte koje smo vam vijesti danas pripremili:

Propali razgovori sindikata i ministra Pavića oko mirovinske reforme. Vlada nas je dovela pred gotov čin, poručuju sindikati i najavljuju prosvjede.

Ključa na Iblerovom Trgu. Maras traži unutarstranački referendum o tome žele li članovi SDP-a nove izbore. Bernardić nudi kompromis da će odustati od mjesta predsjednika kluba zastupnika jer ako to bude sabina Glasovac će dati ostavku na mjesto potpredsjednice. Svađi se za sada ne nazire kraj…Za Grbina to je cirkus Monthya Pythona.

Jamstva koje je država dala Uljaniku počinju stizati na naplatu. Sindikalisti ponovno upozoravaju na alarmantno stanje u Uljaniku i 3. maju. Traže postavljanje izvanredne uprave.

Ministar branitelja sutra s braniteljskih Udrugama koje će još ovaj tjedan Saboru poslati zahtjev za očitovanje Milorada Pupovca o Domovinskom ratu i nedistanciranju od Vučićev izjava. Tvrde kako to s prosvjedom u Vukovaru ili rušenjem vladajuće koalicije nema nikakve veze.

Viktor Orban najavio pravne korake kako bi osporio glasovanje u Europskom parlamentu. U govoru u mađarskom parlamentu obrušio se na Europsku Komisiju, Angelu Merkel ali i prijedlog jačanja Frontexa.

Dnevnik u 18 uživo možete gledati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.