Bernardić opet s Ramljakom na sudu zbog Agrokora

Vijesti 25. ruj 201810:28 > 10:40
N1

Predsjednika SDP-a Davora Bernardića danas čeka treće ročište u privatnoj tužbi bivšeg izvanrednog Vladina povjerenika za Agrokor Ante Ramljaka.

VEZANE VIJESTI

Podsjetimo, bivši izvanredni povjerenik u Agrokoru Ante Ramljak odlučio je prošle godine tužiti Davora Bernardića nakon što je šef SDPa iznio niz kritika na njegov račun, a nakon ročišta održanog krajem veljače ove godine Bernardić je ponovio da očekuje “da sud potvrdi da je riječ o ortačkoj skupini koja izvlači novac iz Hrvatske i iz Agrokora što je jasno cijeloj hrvatskoj javnosti”.

Otkrio je novinarima da ga je Ramljak tužio za 150.000 kuna, a bivši povjerenik je u jednom od medijskih istupa objasnio da je Bernardića tužio u građanskom postupku jer šef SDP-a uporno ponavlja cijeli niz neistinitih konstrukcija, a kako je istaknuta javna osoba kojoj brojni građani vjeruju, time nanosi ozbiljnu štetu postupku izvanredne uprave.

Bernardić bi i nakon današnjega ročišta trebao dati izjavu za medije ispred Općinskog građanskog suda u Zagrebu, a inače opetovano tvrdi da i probleme u vlastitoj stranci ima s obzirom na to da ga rušekrupni kapital i interesni lobiji jer je progovorio o Agrokoru. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.