Susjeda s 11. kata baca noževe i staklenke na djecu!

Vijesti 02. lis 201811:41 > 11:52
N1 (ilustracija)

Posljednji incident dogodio se u nedjelju kad je tik do dječaka pao lampion napunjen vodom.

Stanovnici jednog osječkog kvarta godinama strahuju od toga kakav će predmet njihovoj djeci, ili njima samima, pasti na glavu s 11. kata tog tzv. žeželja! Prst upiru u susjedu koja ih, kažu, godinama terorizira na različite načine. Iako katkad kroz prozor izleti i neki mekši predmet, oni teži, izbačeni s 11. kata, mogu biti kobni ako se netko od stanara ili slučajnih prolaznika nađe baš na tom mjestu.

Našao se u nedjelju ondje maloljetnik koji je u društvu dvojice braće i oca šetao pored nebodera kad je tik do njega pao lampion pun vode! Bila je sreća u nesreći što dječaka plastični, vodom napunjen lampion nije pogodio u glavu. Otac je, očekivano, reagirao i odmah pozvao policiju koja je ubrzo izišla na intervenciju.

Ipak, problem time nije riješen, s obzirom na to da je, prema svjedočenju susjeda, ovo bio samo jedan u nizu predmeta koje žena izbacuje kroz svoj prozor već godinama.

“S njezinog prozora lete noževi, baterije, pelene za odrasle, vrećice pune vode, veće i manje staklenke… To je samo dio stvari koje lete s jako visokog kata moje zgrade ne samo na moju djecu i mene, nego i na susjede. Kulminiralo je u nedjelju kada je pokraj dječaka pao lampion pun vode. Pozvana je policija, i to nije prvi put da smo ih zvali zbog te stanarke koja nas maltretira godinama, o čemu su višekratno izvještavali mnogi mediji”, ispričala je za Glas Slavonije susjeda s nižega kata. Dodaje kako je prije nekog vremena prolaznicu umalo ozlijedila limena kutija kreme za lice, a susjeda iz obližnje zgrade za dlaku je izbjegla bocu punu šampona.

“Ona tako reagira i iz čista mira, a posebice ako zalaje koji pas u blizini. Tako je bilo i ove nedjelje, čim je pas zalajao, gotovo iste sekunde bačen je lampion koji je pao ni deset centimetara iza leđa dječaka. Ne smijem niti pomisliti što bi se dogodilo da ga je pogodio”, kaže zabrinuta sugovornica.

“Možda bi netko stao ovome na kraj da ovdje žive neke ‘važnije face’. Ovako, stvari koje baca valjda još nisu dovoljno ubitačne. A da se dogodi kakvo zlo, pitam se što bi onda bilo”, kaže  ogorčena Osječanka kojoj se na Facebooku pridružilo mnoštvo građana koji su upoznati sa situacijom u “žeželju”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.