'Nadam se da ćemo vidjeti tko je svodnik, a tko prostitutka'

Vijesti 05. lis 201812:20 > 12:23
N1

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja, komentirajući slučaj nestanka spisa iz 2011. godine o curenju podataka u istrazi o prostituciji, rekao je da su "institucije okupirane od strane Andreja Plenkovića i HDZ-a".

VEZANE VIJESTI

“Imamo okupirane institucije od strane vladajućih, u ovom trenutku od Andreja Plenkovića i HDZ-a koji kontroliraju gotovo svaku instituciju u Hrvatskoj. Nadam se da će se na kraju afere spis vidjeti tko je svodnik, a tko prostitutka”, rekao je Grmoja i upitao se kome odgovara nestanak spisa te dodao kako je moguće da je spis nestao još 2011. godine, ali i da je moguće da je nestao sada.

“Situacija na aktualnom satu pokazala je da Plenković ima DORH na ‘crvenoj liniji’ i kad on nazove, oni tako odrade”, rekao je Grmoja.

Na pitanje misli li da je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić “na liniji’ s Plenkoviće i da oni vode igru, Grmoja je odgovorio: “definitivno”. Kazao je da bi zbog toga Jelenić trebao odstupiti, ali i dodao kako svi znamo da se to neće dogoditi.

“Znamo da je ova vladajuća većina izabrala i glavnog državnog odvjetnika i predsjednicu Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa, tako da je jasno kako funkcioniraju institucije”, rekao je Grmoja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.