Predstavljena knjiga Martine Dalić: "Dobro da je napisana"

Vijesti 29. lis 201808:41 > 17:34
Luka Stanzl/PIXSELL

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u ponedjeljak je u 16 sati održano predstavljanje knjige Martine Dalić "Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma" u organizaciji izdavača Jutarnjeg lista.

Tijek događaja:

17:00 Sudionici panela složili su se da će knjiga koju je napisala Martina Dalić biti od velike koristi studentima te da će se o njoj naveliko raspravljati na fakultetima, a da je i dobar temelj za buduće studije slučaja.

16:40 Jako je dobro da je knjiga napisana. Ja sam vidio samo djelić onoga što je napisano u knjizi, rekao je Vujčić.

16:30 Nakon govora Martine Dalić, u sklopu promocije održana je panel rasprava na kojoj je, među ostalima, sudjelovao i guverner HNB-a, Boris Vujčić.

N1

16:13 I Martina Dalić obratila se okupljenima. Zahvalila je svima na vremenu, dolasku i interesu za ovu temu. Slom Agrokora središnja je tema njezine knjige. Slučaj je također htio da o knjizi razgovaramo u trenutku kad možemo reći da je kriza završena i da su problemi u najvećoj mjeri uspješno riješeni, rekla je Dalić.

Više pročitajte OVDJE.

Ilustracija

16:05 Na promociju stigao i premijer Andrej Plenković. Uz njega su još i ministrica vanjskih i europskih poslova, Marija Pejčinović Burić, ministar obrane, Damir Krstičević, ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, ministar gospodarstva Darko Horvat, Vladin povjerenik za Agrokor, Fabris Peruško te njegova zamjenica Irena Weber

N1

16:00 Uoči promocije knjige Martine Dalić predstavnici GONG-a održali su prosvjed.

Više pročitajte OVDJE.

15:50 Na promociji knjige pojavio se i bivši Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak. “Pročitao sam one dijelove knjige koji se odnose na mene, ali jako me interesira pogledati cijelu priču iz perspektive potpredsjednice Vlade”, rekao je Ramljak.

Više pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.