Škegro podržao Dalić: Mediji su napravili aferu ni iz čega

Vijesti 29. lis 201817:33 > 17:35
Ilustracija

Bivša potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić poručila je u ponedjeljak na predstavljanju svoje knjige "Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma" da nije bilo namjere urote i korupcije u rješavanju krize u tom koncernu. Na promociji je bio i Borislav Škegro koji podržao Dalić.

“Sjednite i zamislite si da su famozne afere o kojima uopće neću spominjati imena čista izmišljotina i laž”, rekao je Škego, koji je prozvao medije odnosno velik dio njih da je “napravio afere ni iz čega, na nepostojećim činjenicama i lažima”, prenosi tportal

VEZANA VIJEST

“Martina Dalić je vrlo odgovorna osoba i, koliko ja mogu procijeniti, ona je vidjela da bi njezin ostanak mogao ugroziti cilj svih ciljeva, a to je bila uspješna nagodba, Uspješna nagodba koja je napravljena, potvrđena. vjerovnici prošli puno bolje nego bi prošli u bilo kojem alternativnom scenariju. Zašto je morala otići – zato da ne bi ugrozila nagodbu”, rekao je Škergo.

Smatra i da Dalić nije pogriješila, da će se iz knjige dobiti svi odgovori, da će se iz knjige vidjeti da je bilo 40-50-ak pisaca lex Agrokora, među kojima i članova MOST-a, saborskih zastupnika.

“Ono što je bitno – nema afera, nema skupina, nema zločinačke organizacije, nema plana za otimanje čega – milijardi dugova, nitko normalan neće oteti dugove”, poručio je Škegro.

Tijek događaja iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.