Burj Khalifa u bojama hrvatske zastave

Vijesti 12. ožu 201920:29 > 20:42
Pixabay

U povodu dolaska izaslanstva Grada Zagreba u Dubai, Burj Khalifa - najviša građevina na svijetu, zasvijetlila je u bojama hrvatske zastave.

Ovom se činjenicom pohvalio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na svom Facebook profilu. 

Zagrebački gradonačelnik u Ujedinjenim Arapskim Emiratima boravi na poziv gradonačelnika Dubaija Dawooda Abdularahmana Alhajirija.

Osim s njim, sastao se i s direktorom tvrtke Emaar Properties Mohamedom Alabbarom, vlasnikom Burj Khalife i Dubai Malla, javlja Index.hr

VEZANE VIJESTI

Za projekt “Grad u Gradu”, koji pretpostavlja gradnju na površini od gotovo 1,1 milijun četvornih metara u Novom Zagrebu, za mogućeg je partnera odabrana tvrtka Eagle Hills iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ta grupacija stoji iza projekta “Beograd na vodi, a njezin predstavnik je upravo Mohamed Alabbar s kojim se Bandić danas susreo. 

Zagrebački gradonačelnik na Valentinovo je novinarima potvrdio da se u Novom Zagrebu planira napraviti “Grad u Gradu” između rijeke Save, Avenije Većeslava Holjevca, Avenije Dubrovnik i Ulice Radoslava Cimermana, na površini od gotovo 1,1 milijun četvornih metara, ali nije želio ništa detaljnije reći osim da će to biti novi Manhattan.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram