Stojanović: Nije bilo beneficija zbog poznanstva sa Žalac, tužit ću Marasa

Vijesti 20. ožu 201916:04 > 16:16
N1

Josip Stojanović Jolly potvrdio je da Mercedes parkiran u dvorištu ministrice Žalac pripada njegovoj tvrtki. Kaže da je automobil iznajmljen po uobičajenim uvjetima. Najavio je tužbu protiv Gordana Marasa jer je insinuirao da je od HBOR-a, zbog poznanstva sa Žalac, dobio povoljniji kredit.

“Nitko kod nas ne dobije popust, nego onaj koji možemo dati. Kad bi meni ćaća pravio mercedese ja bi ih poklanjao. Borimo se da ih prodamo po što povoljnijoj cijeni. Kod nas nema popusta ni na servis. Mi smo ograničeni, Mercedes nas kontrolira, mi imamo procedure koje moramo poštovati”, rekao je Stojanović.

Rekao je da novinarima ne može dati ugovor na uvid zbog GDPR-a, ali ga je pokazao te da će ga dati ministrica, iako na ugovoru nije njeno ime nego ime njene majke. Riječ je o iznajmljivanju automobila s mogućnošću kupnje. 

Komentirao je i izjavu Gordana Marasa da je dobio kredit od HBOR-a u čijem nadzornom odboru sjedi Žalac. Kaže da je dobio kredit od 175 milijuna kuna koji je bio nepovoljan, koji su vratili odmah jer su dobili bolje uvjete kod komercijalne banke. “

“Rekao sam vam u početku. S velikim zadovoljstvom ću Marasa tužiti, to nema veze s istinom. Zbog gospodina Marasa i njegova nerada dvije godine smo čekali s hotelom”, rekao je Stojanović. 

Komentirajući činjenicu da je njegova tvrtka dobila natječaj za autobuse splitskog gradskog prijevoznika Prometa, koji se financiraju iz europskih sredstava, što je pod ingerencijom ministarstva Gabrijele Žalac, Stojanović je rekao da njegova tvrtka ima zonu odgovornosti servisa od Dubrovnika do Gospića te da nisu na potpisivanju ugovora ni imali priliku reći koliko će Promet profitirati i uštedjeti kupovinom njihovih Mercedesa. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter| Facebook | Instagram