Maras za N1 o Stojanovićevoj najavi tužbe: Nisam rekao ništa netočno

Vijesti 20. ožu 201916:56 > 17:00
Patrik Macek/PIXSELL

SDP-ov zastupnik Gordan Maras za N1 je komentirao tužbu koju je protiv njega najavio poduzetnik Josip Stojanović Jolly. Nakon što je objavljeno da je Stojanovićeva tvrtka vlasnik skupocjenog vozila koje je parkirano u dvorištu obiteljske kuće ministrice Žalac, Maras je podsjetio da je ona u NO HBOR-a koji je Stojanoviću dao kredit.

“Rekao sam vam u početku. S velikim zadovoljstvom ću Marasa tužiti, to nema veze s istinom. Zbog gospodina Marasa i njegova nerada dvije godine smo čekali s hotelom”, rekao je Stojanović na tiskovnoj konferenciji

VEZANA VIJEST

Maras pak kaže da nema ništa netočno u njegovoj izjavi da je Stojanović dobio kredit od HBOR-a i da je Žalac u Nadzornom odboru. Stojanović je za Tportal  Marasa nazvao najnesposobnijim ministrom, a SDP-ov zastupnik za N1 odgovara: “Očito se ovdje radi o napadu HDZ-ovim ministrima bliskog poduzetnika na opozicijskog zastupnika koji vrlo često govori o aferama HDZ-a, a koliko je njegova izjava utemeljena, vidi se po tome da je intonirana vrlo osobno i subjektivna te je nema posebnog razloga niti komentirati. Bilo mi ga je drago vidjeti na tribinama u Rusiji u društvu ministara iz HDZ-a kako se zajedno vesele”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram