Nesreća kod Delnica: Izgorio je autobus, putnici uspjeli pobjeći

Vijesti 19. tra 201917:40 > 17:55
N1/Ilustracija

Autobus mađarskih registracija zapalio se oko 14 sati na izlazu iz tunela Čardak u smjeru Rijeke. Požar je ugašen, a putnici su nastavili put drugim organiziranim prijevozom.

Na autocesti A3 prema Delnicama u petak poslijepodne izgorio je autobus. Putnici su izašli na vrijeme iz gorućeg autobusa te nitko nije nastradao, javlja 24 sata.

Na izlazu iz tunela Čardak na autocesti A6 u smjeru Rijeke u petak je oko 14 sati došlo do požara autobusa mađarskih registracijskih oznaka. Nitko od putnika nije ozlijeđen. Požar na autobusu je ugašen, a očevidom se utvrđuje uzrok izbijanja požara na vozilu, kažu u PU primorsko-goranskoj. Promet se zbog požara i sanacije kolnika održava jednom prometnom trakom. Putnici iz zapaljenog autobusa nastavili su svoj put drugim organiziranim prijevozom.

Osim toga, vozi se otežano i na zagrebačkoj obilaznici zbog nekoliko manjih sudara. Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba također se vozi otežano. Pojačan je i promet na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u smjeru mora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram