Goran Bare: 'Ja sam bio budala i vjerovao političarima'

Vijesti 19. svi 201915:54 > 16:03
N1

Gost ovotjedne emisije 'Nedjeljom u 2' bio je pjevač Goran Bae. Teme su bile raznolike, od repera Vojka V, glazbe u politici i politike u glazbi do Europske unije.

Na pitanje o Vojku V, konkretno o njegovom mnogobrojnom osvajanju Porina, Bare je ravnodušan. “Nažalost, ništa nisam čuo od njega”, odgovorio je Goran Bare Stankoviću kad ga je pitao da prokomentira Vojka.

Nakon što mu je Stanković spomenuo neke hitove poput ‘Ne može’ i Kako to’, Bare i dalje nije dao do znanja da prepoznaje opus splitskog glazbenika, ali je podržao njegov rad. “Mlad si, rokaj!”, poručio mu je.

Stanković se dotaknuo i nastupanja tijekom političkih kampanja 2000-ih. “S političarima se uopće ne treba družiti, što se mene tiče. Ali ja sam bio budala pa sam vjerovao. Ne samo ja, nego puno mojih kolega, glumaca recimo”,  rekao je roker i pokušao objasniti zašto je to činio.

“Vidio si i sam kako je bilo 90-ih, mada ovdje ne smiješ komentirati kao novinar. Ja nisam htio živjeti u takvoj zemlji pa sam mislio: ‘Ajde napravit ćemo nešto. Krenut će sto posto. Međutim, ništa”, na kraju je ustvrdio Stankoviću Bare.

“Koliko ja vidim, naši političari ne razumiju kako trebaju komunicirati s Europskom Unijom. Ne znaju biti lukaviji od njih. Imamo te ljude tamo, pa nek izvuku novce iz tih fondova. Ja ne osjećam kao da smo u Europskoj Uniji”, kritizirao je Bare.

“Vojko je jednom prilikom rekao da nema tih novaca zbog kojih bi nastupao u političkoj kampanji – rekao mu je Stanković. – Bravo Vojko, tako treba!”,  afirmirao ga je Bare i poručio da je to pametno jer se ne treba ‘igrati s njima’, prenosi Večernji list

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.