Nakon šest požara podmetnutih u selu, oglasila se i gradonačelnica Orahovice

Vijesti 21. svi 201920:50 > 20:54
Ilustracija

Nakon šest požara u nešto više od mjesec dana u Duzluku, selu pored Orahovice, danas se priopćenjem oglasila gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin

Priopćenje donosimo u cijelosti:

VEZANE VIJESTI

 “Drage sugrađanke i sugrađani, mještanke i mještani Duzluka!

Orahovica je oduvijek bila siguran grad i kao takva će ostati. Poduzimam sve mjere koje su u mojoj ovlasti da mještani Duzluka ponovo mirno spavaju i žive normalnim životom. Ovo što se događa u Duzluku u protekla nešto manje od dva mjeseca, nadležne službe moraju riješiti što prije. Posjetila sam sa suradnicima Duzluk, porazgovarala s mještanima i ponudila svoju pomoć. Također, inicirala sam nekoliko sastanaka s policijom, sve u cilju što skorijeg pronalaženja počinitelja ovih gnjusnih činova.

Odajem priznanje orahovačkim i čačinačkim vatrogascima na požrtvovnosti i profesionalnosti, koje iskazuju. Očekujem da će djelatnici policije iskazati dodatni angažman, kako bi ovaj slučaj bio što prije riješen, na dobrobit Orahovice i Duzluka i svih ljudi koji ovdje žive. Orahovica zaslužuje da živi mirno kako je i živjela, a ja ću sa svojim suradnicima i nadležnim službama, poduzeti sve da tako i bude”, stoji u priopćenju gradonačelnice Orahovice.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.