Jessica Alba o novoj seriji: "90 posto pisaca koje smo zaposlili su žene"

Vijesti 12. lip 201906:46 > 06:48
N1

Glumica i producentica Jessica Alba nalazi se u Dubrovniku, gdje na NEM-u promovira svoju seriju LA's Finest.

“To što sam uspješna u poslovnom svijetu dalo mi je, kao izvršnoj producentici, samopouzdanja da možemo stvoriti Hollywood kakav smo oduvijek željeli. Tako da su 90 posto pisaca koje smo zaposlili bile žene. Isto je i na setu – imamo američke Indijance na setu, Latinoamerikance, Azijate, Europljane, Afroamerikance – to nije uobičajeno za Hollywood. I to više od jednog! Bilo ih je mnogo. I sjajno je da možemo imati takvu različitost na holivudskom setu. A ja sam za to vrijeme dojila sina, kad smo snimali pilot, tada je imao dva i pol mjeseca, tako da sam morala uzimati pauze. Ali nije mi bilo žao zbog toga, jer to mi je važno, ali isto tako mi je važno i odraditi svoj posao”, kazala je Alba tijekom boravka u Dubrovniku.

NEM (New Europe Market) je najvažniji četverodnevni događaj u regiji Srednje i Istočne Europe, gdje se profesionalci TV industrije okupljaju kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

NEM se održava u Dubrovniku od 10. do 13. lipnja, a namijenjen je FTA i Pay-TV kanalima, kabelskim i satelitskim operaterima, IPTV-u, produkcijskim, distribucijskim i tehnološkim tvrtkama, medijima i marketinškim agencijama te drugim stručnjacima koji su povezani s TV industrijom.