Policija objavila detalje tučnjave u busu ZET-a: "Sjela je na bebu u kolicima"

Vijesti 24. srp 201913:06 > 13:15
Ilustracija

U ZET-ovu autobusu na liniji 207 u ponedjeljak je došlo do svađe između muškarca i žene, a sve je kulminiralo tučnjavom, zbog čega je došla i policija. Policija danas objašnjava što se dogodilo.

Iz PU zagrebačke odgovorili su Indexu što su utvrdili tijekom izvida.

“42-godišnjakinja je narušavala javni red i mir u autobusu na način da je vikala i galamila tijekom razgovora na mobitel, a u kojem su se nalazili i drugi putnici. Zbog tog su joj njezinog ponašanja u jednom trenutku drugi putnici prigovorili, jer je dijete u busu spavalo u kolicima te je počelo plakati, a 42-godišnjakinja je tada fizički napala 31-godišnjeg putnika te ga usput i vrijeđala”, javljaju iz policije.

VEZANA VIJEST

“Nakon toga, drugi putnik je 42-godišnjakinju odmaknuo od 31-godišnjaka, dok je ona uslijed toga pala na pod, ustala se, a potom sjela na dijete koje se nalazilo u kolicima. Liječnička pomoć je 42-godišnjakinji pružena u KBC-u Zagreb te se utvrđuju sve okolnosti zadobivanja ozljeda kao i njihova kvalifikacija.

U isto vrijeme, liječnička pomoć je pružena i djetetu te se nastavlja s provođenjem izvida i prikupljanjem dokaza koji mogu poslužiti u postupku, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podnijet će se potrebita pismena”, zaključeno je u priopćenju PU zagrebačke.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.