Škoro odgovorio Plenkoviću: Nitko mi neće diktirati kako ću komunicirati

Vijesti 01. kol 201915:34 > 15:38
Ilustracija

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću, koji ga je spomenuo na današnjoj konferenciji za novinare.

“Danas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata. Rekli bi naši stari: u strahu su velike oči.

VEZANE VIJESTI

 Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom. Staneš pred tisuće ljudi i gledaš ih u lice, a ne se bojati suočavanja s jednim jedinim čovjekom na rivi. Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji.

O načinima, mjestu i vremenu komunikacije odlučivat ću sam i nitko mi to neće diktirati. Važna je poruka, a ne način na koji se ona prenosi”, napisao je Škoro na Facebooku.

 Podsjetimo, premijer Andrej Plenković sazvao je konferenciju za novinare uoči ljetne stanke. Među ostalim, u razgovoru s novinarima dotaknuo se i predsjedničkih kandidata.

“Imate predsjedničke kandidate koji se javljaju samo preko društvenih mreža. Gdje je tu hrabrost, gdje je tu stav? Koji je to žanr politike, kako će taj govoriti o fiskalnoj konsolidaciji, o gospodarskom rastu, o respektu koji imamo u međunarodnoj zajednici”, pita Plenković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.