Dubravko Ponoš dao mandat na raspolaganje na sve stranačke funkcije u HNS-u

Vijesti 25. ruj 201911:36 > 13:53
Ilustracija

Nakon obavljenih konzultacija sa stranačkim vodstvom, član Predsjedništva HNS-a Dubravko Ponoš danas ujutro dao je mandat na raspolaganje na sve stranačke funkcije u HNS-u.

“Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati smatra da za postupke i rečenice koje je izrekao nema opravdanja i ne predstavljaju način komunikacije i vrijednosti koje kao stranka zastupamo. Od naših dužnosnika očekujemo da rade u službi građana, profesionalno i transparentno, ali i da budu svjesni vlastite odgovornosti i važnosti primjerene komunikacije prema cijeloj hrvatskoj javnosti”, priopćili su iz HNS-a.

VEZANE VIJESTI

 Podsjetimo, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš objavio je u utorak na konferenciji za novinare audio snimku prijetnji koje je prije godinu dana izgovorio bivšem predsjedniku Radničkog vijeća u Fondu Mislavu Kotarcu, ustvrdivši kako ga tim tajno snimljenim razgovorom Kotarac ucjenjuje.

“Snimka je predmet ucjena koje traju već više od godinu dana na razne načine i zato sam je odlučio podijeliti s javnošću”, istaknuo je Ponoš dodavši kako je problem nastao onog trenutka kada je u Fondu pokušao uvesti reda kroz donošenje novog Statuta, čime bi neki ljudi izgubili svoje pozicije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.