"Ne živim u Zagrebu, ali moje površno gledanje je da Bandić radi dobar posao"

Vijesti 26. ruj 201911:23 > 11:37
N1

Nezavisni zastupnik i član Kluba Milana Bandića, Ivica Mišić u Saboru je novinarima komentirao promjene u tom klubu.

Komentirajući odlazak Roberta Jankovicsa iz Kluba Milana Bandića, Mišić kaže da se u tom klubu ništa nije promijenilo, te da nije ništa neobično da zastupnici mijenjaju klubove.

VEZANE VIJESTI

 “Koliko ih je napustilo Živi zid? Koliko je napustilo Most? Ja imam obraza pogledati u oči hrvatskom biraču, sve sam poreze platio, nisam ničiji uhljeb”, rekao je Mišić.

“Kad je Most imao pet ministara, jesu li mogli preko noći promijeniti Hrvatsku? Nisu. To je proces koji traje”, rekao je Mišić, ocijenivši da su populisti svi oni koji kažu da u kratkom roku mogu promijeniti stvari u državi.

Novinarima je, pak, rekao da bi, da žele da država ide naprijed, pohvalili i rad Vlade i premijera Andreja Plenkovića.

Što se tiče Bandića, rekao je da ga cijeni.

“Ja cijenim Bandića, čovjeka koji radi od jutra do 10 sati navečer. Trebamo gledati kako ova država raste, to je proces. Tko kaže da se može preko noći, on laže. To je nemoguće. Trebamo napraviti pravni red u državi”, rekao je Mišić.

“Mi smo svi na neki način u prolazu. Ja više gledam što je Bandić napravio u Zagrebu. Ja ne živim u Zagrebu, ali moje površno gledanje je da on radi dobar posao. Ja ne mogu reći jednu riječ protiv njega”, rekao je Mišić.

Inače, prije nego je ušao u Klub Milana Bandića, Mišić je bio dio Kluba stranke Promijenimo Hrvatsku iz kojega je izašao, kako je rekao, zbog razlika u mišljenju između njega i predsjednika te stranke, Ivana Lovrinovića.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.