Darko Horvat: Ja sam uvijek do sada bio na pravoj strani zavjese

Vijesti 29. lis 201914:14 > 14:22
N1

Ministar gospodarstva Darko Horvat komentirao je u utorak HNS-ove zahtjeve vezane uz proračun, predsjedničinu izjavu o Željeznoj zavjesi koja je izazvala brojne reakcije.

“Sve ono relevantno što je i bitno oko tih izjava rekla vam je predsjednica”.

Butković se ogradio od tih izjava?

VEZANE VIJESTI

“Ja se nemam od čega ograđivati, a mišljenje i riječi kolege Butkovića prokomentirat će vam on sam”.

Jeste li vi živjeli iza Željezne zajvese?

“Ja sam dugo godina živio i još uvijek živim u Donjoj Dubravi, to vam je Međimurska županija, meni najljepši kraj na svijetu. Nikad nisam poželio iz njega otići. Na privremenom sam radu u Zagrebu. Jednog dana, u trećoj dobi, vratit ću se u Donju Dubravu… Ja sam uvijek do sada bio na pravoj strani zavjese.”

#related-news_0

Hoće li proračun biti na Vladi u četvrtak?

“Ja se nadam da ćemo sve ove nesuglasice riješiti i balansirani proračun imati na sjednici Vlade, vrlo brzo kao raspravu u Hrvatskom saboru i riješiti sve ove neudomice koje su, kroz raznorazne incijative, danas jedan veliki igrokaz za hrvatsku javnost.

Naša hrvatska realnost je ta – živjeli smo dugo dugo godina na dug. Tom procesu ili takvim procedurama je došao kraj. Svi oni koji se s time slažu dat će podršku i hrvatskoj Vladi i nama ponaosob. Oni koji se s time ne slažu, mogu se vratiti u prošlost s one druge strane ove Željezne zavjese”, kazao je Horvat.