Najneizvjesnije predsjedničke izbore pratite na N1 televiziji!

Vijesti 16. pro 201917:20 > 20. pro 2019 22:37
N1

Završnicu utrke s jedanaestero kandidata za mjesto na Pantovčaku pratimo uživo iz minute u minute u nedjelju, 22. prosinca.

Izborna noć na N1 televiziji počinje u 18 sati u nedjelju 22. prosinca, a njezin je domaćin Igor Bobić uz naš izborni komentatorski tim u kojem su bivša premijerka Jadranka Kosor, profesor Dražen Lalić, komentator Dražen Ćurić i komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić.

Hrvoje Krešić prvi donosi rezultate izlaznih anketa televizija s nacionalnom koncesijom i prve rezulate izbora, a iz stožera predsjedničkih kandidata i kandidatkinja i iz Državnog izbornog povjerenstva javljaju se Sandra Križanec, Katarina Brečić, Anka Bilić Keserović, Elvir Mešanović, Marko Perožić, Ana Mlinarić, Mila Moralić, Ivan Skorin i Tina Kosor-Giljević.

U našem Newsroomu Domagoj Novokmet sve analizira s komunikacijskim stručnjacima Perom Tantom i Željkom Rihom, ali i našim urednicima Natašom Božić – Šarić i Ivanom Hrstićem.

Budite s nama u izbornoj noći na N1 televiziji, uživo pratite sve detalje u javljanju naših reportera i analizi s gostima u studiju.

Izborna noć u nedjelju u 18 sati samo na N1 televiziji i na našem portalu putem OVOG LINKA.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.