Tko je nekorektan u debati na N1?

Vijesti 29. pro 201912:09 > 12:26
N1

N1 televizija smatra da je, koliko god je netko smatrao relevantnom ili nerelevantnom, u izbornom procesu njezina uloga svojim gledateljima pokušati organizirati debatu dvoje kandidata koji idu u drugi krug izbora za predsjednika Republike.

To smo pokušali u dva navrata. Točka na tjedan je središnji politički magazin i debata koju smo ponudili u petak i ova koju smo ponudili jutros trebala je biti objavljena u središnjem političkom magazinu N1 televizije.

VEZANE VIJESTI

 Termin smo najavili u istom trenutku, u istom mailu za oba stožera. U tom smo trenutku računali na termin od 9 sati, kako bi Zoran Milanović, ako to želi, u Zagrebu mogao stići na ovo sučeljavanje.

Minimum korektnosti od oba stožera, ne samo od jednog, bio bi da su mediju javili i odgovorili hoće li ili neće doći.

Mi do jutros u 8.30 sati nismo imali službeni odgovor niti iz jednog stožera hoće li se ili neće pojaviti netko od kandidata.

Bi li bilo fer i korektno da smo predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, kad se pojavila na N1 televiziji, zahvalili na dolasku i rekli – gledajte, taktički ne odgovara stožeru Zorana Milanovića da se održi ova debata, molim vas da napustite prostor?

Bi li reakcije bile jednake da se pojavio Zoran Milanović, a Kolinda Grabar-Kitarović ne?

Na našim gledateljima je da procijene i naše postupke i postupke predsjedničkih kandidata.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.