Novinarka Slobodne za N1 komentirala napad ispred kuće ministra Kujundžića

Vijesti 24. sij 202011:58 > 12:03
N1

Novinarka Slobodne Dalmacije, Andrea Topić, za N1 je opisala napad u Ivanbegovini.

“Rekli su mi da se maknem, da ja tu nemam što snimati. Prvi koji mi je došao je čovjek koji mi se predstavio kao ministrov rođak. Prepoznao me, jer je znao da sam novinarka, a prepoznala sam i ja njega, jer sam ranije u tom mjestu snimala jednu reportažu. Ja sam bila na javnoj površini, imam svako zakonsko pravo snimati što želim, nisam ni prišla u privatni posjed kuće, oni su me napali i rekli da ne smijem snimati”, rekla je novinarka za N1.

VEZANE VIJESTI

 “To je trajalo 25 do 30 minuta. Napad nije bio samo verbalan, budući da je policija utvrdila oštećenja na mom automobilu”, rekla je novinarka.

Istaknula je da se nakon svega osjeća grozno. “Jutros otkad sam se probudila cijeli dan se tresem i u šoku sam”, rekla je novinarka. 

“Oni su mene doslovno zatvorili, njih 3-4 su se sjatila oko mene, ja nisam imala gdje, morala sam ući u vozilo”, opisala je Topić za N1 napad.

Reakcijom ministra Kujundžića nije zadovoljna, kazala je Topić, jer je, dodala je, jasno rekla da je novinarka, a ne kako je ministar napisao u svojoj reakciji, da su muškarci oko njegova posjeda pomislili da se radi o provali i krađi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.