Grad Varaždin i deset susjednih općina za kretanje bez propusnica

Vijesti 16. tra 202015:55 > 15:56
Marko Jurinec/PIXSELL

Grad Varaždin i deset susjednih općina potpisali su sporazum o zajedničkom obavljanju poslova civilne zaštite, kojim je predviđeno kretanje bez propusnica na tom području, izvijestili su u četvrtak iz Grada Varaždina.

Potpisani sporazum proslijeđen je Županijskom stožeru Civilne zaštite. Očekuje se da će, uz izvještaj o povoljnoj epidemiološkoj situaciji u Varaždinu i Varaždinskoj županiji, sporazum biti ažurno proslijeđen te da će ga nakon toga odobriti i Ravnateljstvo Civilne zaštite Republike Hrvatske – priopćili su iz Grada Varaždina.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i načelnici – predstavnici deset općina potpisali su u sporazum o zajedničkom obavljanju poslova civilne zaštite na području Varaždina i općina Beretinca, Cestice, Gornjeg Kneginca, Jalžabeta, Petrijanca, Svetog Ilije, Sračinca, Trnovca Bartolovečkog, Vidovca i Vinice.

Sporazumom o zajedničkom obavljanju poslova civilne zaštite predviđeno je, među ostalim, neometano kretanje građana Varaždina i okolnih deset općina na području koje je njime obuhvaćeno.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.