Profesor zaboravio učenika na izletu u Osijeku

Vijesti 22. svi 201510:46 > 10:47
Morgue File/Ilustracija

Devetogodišnjeg Marina, učenika trećeg razreda Osnovne škole “Antunovac”, profesor tjelesne i zdravstvene kulture zaboravio je u - Osijeku.

U Gradskom vrtu u Osijeku održavala se sportska manifestacija “Erste plava liga”, a da bi djeca stigla ondje, iz Antunovca su prevezena autobusom. Međutim, kada je sve bilo pri kraju, autobus i profesor otišli su u Antunovac, a Marin je ostao sam.

“Sin se zadržao na mjestu gdje su se dijelile medalje. Primijetio je da nema njegovih prijatelja i otišao je do mjesta gdje je bio parkiran autobus, no nije ga više bilo. Krenuo je kući pješice južnom obilaznicom i već kada je prošao odlagalište otpada, naišao je moj prijatelj automobilom i prepoznao ga, kaže Zlatko M., otac zaboravljenog 9-godišnjaka.

Profesor tjelesne i zdravstvene kulture potpuno priznaje svoju odgovornost za ovaj slučaj. Ističe kako mu je, kada je čuo što se dogodilo, prvo kroz glavu prošlo kako se mali Marin osjećao i kako bi se on osjećao da je njemu netko zaboravio dijete, piše Glas Slavonije.