Beroš za N1 o kućici u voćnjaku: To je spremište za alat, djeca su ga koristila

Vijesti 28. kol 202014:57 > 15:24
N1

Nakon što je Net.hr objavio kako je na imanju ministra zdravstva Vilija Beroša postojala kućica koja nije upisana u imovinsku karticu, a potom je srušena, ministar je za N1 komentirao cijelu priču. Tvrdi da priče nema.

“Ja ne bih rekao da je to afera, ni da je članak u kojem se to opisuje objektivan, mislim da je usmjeren ka blaćenju mene kao osobe.

Možda su neki ministri ranije imali afere s nekretninama, kod mene to neće biti, riječ je o voćnjaku u vlasništvu supruge koji su koristila naša djeca i jesu izgradili spremište za alat, međutim tamo nema ni vode ni struje, nije to bila kuća za odmor, ja sam jednom bio na tom zemljištu, nikakvih tuluma nije bilo.

Žao mi je da djeca nisu uspjela sagraditi montažni roštilj da se može roštiljati”, komentirao je Beroš.

Kaže kako on osobno tamo nikada nije imao zabave, a jesu li djeca, ne zna, on je samo jednom bio. Nastavlja da je u kućicu za alat nekoliko puta bilo provaljeno, bila je od dasaka i sama se gotovo urušila. Zato su je djeca odlučila i srušiti. 

“To je bilo montažno spremište za alat, nije bilo ni stolova niti se ondje moglo spavati. Ne znam ni kada je sagrađena ni kada srušena, korisnici su djeca, mislim da nema tu priče nego pokušaja drugačije konotacije članka o meni kao osobi”, zaključuje.

Na pitanje zna li tko mu podmeće kaže da ne zna. On odgovorno radi i rezultati će se vidjeti, a neki se već vide. “Ni sa čim nemam nikakav problem”, rekao je.

VEZANE VIJESTI

Na pitanje oko snimljenog razgovora s Dijanom Zadravec odgovara da kada ste na određenoj poziciji, pritisci su normalni, a on se bori za zakonitost. 

Na pitanje kako je moguće da se ne sjeća tko je snimio razgovor, odgovara da je iz medija saznao kako je podnesena kaznena prijava protiv njega.

“Želim da institucije odrade svoj posao i da ja svojim izjavama ne utječem na sudbenu vlast, sve će se vidjeti, ja nisam to snimio”, rekao je, zahvalio se našem reporteru Elviru Mešanoviću na razgovoru i otišao. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.