Petrina "udario" po Kovačiću: Ti si lažov bez premca!

Vijesti 30. stu 201517:14 > 17:16
Podijeli:
Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izabrani saborski zastupnik Mosta našao se u još jednom obračunu putem svog Facebook profila. Ovog puta obrušio se na zastupnika Mosta i gradonačelnika Omiša, Ivana Kovačića.

Ivan Kovačić ranije je na račun Stipe Petrine iznio optužbe da ga je pokušao vrbovati da da podršku SDP-ovj Vladi.

“Njegovo konstantno laganje i napadanje Mosta u zadnjih desetak dana ima prikrivene motive. Osobno sam spreman i otići na poligraf potvrditi da mi je nudio da podržim SDP, kako bi se time osigurala sredstva za naše lokalne zajednice u Primoštenu i Omišu”, rekao jel Ivan Kovačić.

To je razljutilo Petrinu koji ga je nazvao lažovom bez premca.

“Kovačiću, moje si najveće razočaranje! Lažov bez premca! Jasno je da si podlegao pritiscima. Najprljavije je što lažeš da sam ja od tebe tražio da dođem u Most. Ti si taj koji si me molio da dođem u Most. Bezbroj puta sam tebi rekao da samo tebi vjerujem i izdao si me.

Dio si plana od početka, dio plana kako prevariti birače. Kovačiću, ti si meni u Splitu sam rekao da ti nećeš ni po koju cijenu sa HDZ-om, a ne ja tebi. Objasni kako sam ja to mogao tebi jamčiti novac od SDP-a kad ni ja za Primošten od ove Vlade nisam dobio ni lipe? Doslovno si pao na niske grane, ali sljedeći put Mosta past ćeš i niže! Ako si takav poštenjačina kakvim se predstavljaš, iznesi sve akte o Nacionalnom Vijeću po kojem se radi i po kojem Pravilniku. Smatram da javnost mora znati što se to događa na sastancima Mosta pa tebe kao poštenjačinu molim da im to objasniš. Lagao si mi da se članom Nacionalnog Vijeća postaje ako se bude izabran za zastupnika u Saboru jer je u subotu Božo Petrov to osporio. Zašto se, Kovačiću, tome nisi usprotivio

Smatram Kovačiću da javnost mora znati što se to dešava na sastancima MOST-a pa tebe kao poštenjačinu molim da im to objasniš. Da sam bio fanatik MOST-a, poslije onoga što sam doživio u subotu na sastanku, kada ste onako maltretirali dvije gospođe iz HRID-i, jako bi se zamislio želim li ostati s takvim društvom”, stoji između ostalog u objavi Stipe Petrine.

https://www.facebook.com/stipe.petrina/posts/10207113834358527