Grmoja o HNS-u: Ne komentiramo izjave manjih stranaka

Vijesti 08. pro 201514:47 > 14:54
N1

Sastanci između Mosta i Domoljubne koalcije te koalicije Hrvatska raste neće biti otvoreni za javnost, kazao nam je pregovarač sa koalicijom lijevog centra.

“Ne, ne želimo raditi reality show. Eventualno ako bude netko tražio, ali ovako ne”, izjavio je za N1 Nikola Grmoja (Most).

Podsjetimo, Most je ranije objavio da ih je Domoljubna koalicija zatražila da se sastanu i razgovaraju te da će se sastati u prostorijama HDZ-a u Šibeniku. Nakon nekog vremena objavili su da će se naći i s predstavnicima koalicije Hrvatska raste.

Kazao nam je i da ne zna zašto je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala u isto vrijeme na Pantovčak Tomislava Karamarka i Zorana Milanovića.

“Ne znam, mi nemamo problema s tim. Ako je to izlaz iz pat pozicije, onda to podržavamo”, kazao je Grmoja. Budući da je jedan od ključnih partnera unutar koalicije Hrvatska raste, HNS, kategorički odbio mogućnost da sudjeluje u velikoj koaliciji, kakvu predlaže Most, upitali smo Grmoju što takve najave predstavljaju za tu stranku.

“Mi čekamo daljnje sastanke i odgovor čelnog čovjeka, ne bismo komentirali izjave manjih stranaka”, kaže Grmoja.

Vrdoljakovu izjavu pogledajte u priloženom videu: