Karamarko: Izgledam li kao da mogu napraviti salto mortale?

Vijesti 20. pro 201518:40 > 18:41
N1

Vikend je kod MOST-a nezavisnih lista, Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste zaista "prevrtljiv."

Na pitanje novinarke hoće li HDZ napraviti salto mortale i vratiti se u pregovore s MOST-om i SDP-ovom koalicijom, Karamarko je kazao kako povratka nema.

Izgledam li kao da mogu napraviti salto mortale? Postoji granica iza koje se ne povlačim“, rekao je Karamarko u Dnevniku RTL-a.

Podsjećamo, U Mostu je u nedjelju uoči doalaska SDP-ove koalicije na pregovore, došlo do novog obrata jer je Nacionalno vijeće Mosta donijelo jednoglasnu odluku prema kojoj ipak ostavljaju otvorena vrata za pregovore i HDZ-ovoj Domoljubnoj koaliciji.

Lider Mosta Božo Petrov je u nedjelju, po završetku pregovora s SDP-ovom koalicijom, rekao da će, “zbog prava jednakosti” HDZ-ovoj koaliciji Hrvatska raste dati još 24 sata da se predomisle te im se pridruže u pregovorima oko formiranja vlade, a Zoran Milanović je samo poručio da će čekati do sutra.

Ovim događajima prethodila je izjava Bože Petrova u subotu, kada je rekao da je “HDZ definitivno ispao iz igre”, nakon što je Karamarko napustio sastanak s Mostom i SDP-om, rekavši među ostalim, da neće u tripartitnu Vladu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.