Anušić o suradnji s Milanovićem: Nema tu što biti plodonosnije, bolje ili lošije

Vijesti 24. stu 202311:23 0 komentara
N1

Nakon sjednice Odbora za obranu pred medije je stao ministar obrane Ivan Anušić. Najavio je susret delegacija MORH-a i Ureda predsjednika na kojemu bi se trebalo početi rješavati zaostala pitanja.

Anušića su pitali i za izjavu bh. ministra obrane da u RS-u vježbaju paravojne ruske postrojbe. Tražit će, kaže, informacije o tome jer BiH je susjedna zemlja. Detaljnije nije htio ulaziti u ovu temu.

“Radi se o drugoj suverenoj državi i ne bih kao ministar obrane htio komentirati njihovog ministra i njegovu procjenu ima li tamo nekoga ili ne”, kaže Anušić na pitanje

Suradnja s predsjednikom

Jučer se susreo s predsjednikom Zoranom Milanovićem, na susretu se, navodno, spominjalo i nekog “klošara”, a Anušić uz osmijeh kaže kako ne zna o čemu je riječ.

“Nema tu što biti plodonosnije, bolje ili lošije. Ona mora biti onakva kako nalaže zakon i Ustav, na toj će razini biti suradnja. Nema tu prevelike ili premale suradnje, ona je onakva kakva mora bit da bi MORH funkcionirao, da bi funkcionirale misije”, kaže Anušić. Dodaje i da će provoditi politiku Vlade.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!