Baka o Gvardiolu: “Uvijek isti – umiljat, sladak i okretan! Ja bih samo plakala”

Vijesti 21. pro 202214:51 0 komentara

Dočeci Vatrenih diljem Hrvatske još uvijek traju. Danas će Novigrad dočekati Joška Gvardiola. Naime, njegov je otac u Zagreb došao upravo iz ovog dalmatinskog grada, a njegova baka i djed još uvijek žive tamo. Tom su prigodom pred kamere N1 televizije stali Joškova baka Milka i djed Zvonimir Gvardiol, a zatim kroz dirljive izjave iskazali koliko su ponosni na njega.

“Jako smo ponosni na njega. Na sve njegovo. od malih nogu i na ovo što je sada napravio”, naglašava emotivni djed Zvonimir.

VEZANE VIJESTI

Rekao nam je i da je Joško stvoren za igrati nogomet. “On je u Zagrebu rođen, ali ovdje bi preko ljeta došao i s društvom igrao i skakao, tako da je on, ono baš stvoren za to!”

Baka Milka je gotovo zaplakala od sreće zbog uspjeha voljenog unuka.

“Ja sam presretna. Nemam riječi. Što da vam kažem, ja bih sad samo plakala. Kad se sjetim kad je bio mali, od onoliko malešnog dođe dečko – i da se on sjeti svoje bake i pozdravlja me kod gospodina Knjaza.”

“Ništa se nije promijenio. Uvijek je isti, umiljat, sladak, kako bih rekla, okretan! Sad dođe, pozdravi, izleti, vrati se – milina!

Na komentar o tome da je njhov unuk danas ponos nacije, baka zaključuje: “Samo da mi ostane takav, to bi baka najviše željela.”

Svečani program počinje oko 16 sati, a Joško će oko 17 sati kroz zaljev doći brodicom, slaveći na taj način ribarsku tradiciju svoje obitelji i novigradskog mora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!