“Bandić je maltene telefonom određivao tko će se zaposliti do razine spremačice”

N1

Ivana Kekin u Novom je danu komentirala današnju izbornu sjednicu Skupštine Možemo!, a osvrnula se i na rezultate stranke kao i na prosvjed liječnika.

“Zadovoljna sam kako uprava Grada vodi Grad unazad niti dvije godine. Istaknula bih da od te početne pozicije, to je bio devastiran grad u visokim dugovima, radimo ono što smo obećali. Krenulo je s promjenom modela upravljanja, Bandić je maltene telefonom određivao tko će se zaposliti do razine spremačice, preko velikih reformi u Gradu (oporavak i restrukturiranje Holdinga, izgradnje vrtića…)”, rekla je Ivana Kekin i dodala:

“Zagreb je jedini u državi cjelovito obnovio pet ili šest škola. Razumijem građane jer su nakon 20 godina devastacije nestrpljivi i žele čim prije zaokret. Ali grad je veliki tanker i treba vremena za zaokret.”

Nastavljaju s ključnim stvarima – financijska stabilizacija Grada, reforma modela otpada…

Govoreći o odbijanju vladajuće većine u Saboru da se roditeljima odgojiteljima omogući vrijeme nakon smrti djeteta tijekom kojeg bi još primali naknadu, Kekin je rekla:

“To je bio jedan od najružniih trenutaka u kojima sam u životu sudjelovala, to je bilo duboko potresno. Većina kao da se natjecala oko toga tko ima manje sućuti. Nadam se da će ih građani kazniti na izborima za to.”

O prosvjedu liječnika je rekla: “Podržavam prosvjed. Imaju pravo na prosvjed. Jučer smo izglasali sramotnu nereformu hrvatskog zdravstva koja će nastaviti devastirati primarnu zdravstvenu zaštitu.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.