Bauk o Dalićevoj izjavi: Njihova je pobjeda, mogu utakmicu posvetiti kome hoće

Vijesti 12. pro 202211:48 4 komentara
N1 - Ilustracija

SDP-ovac Arsen Bauk komentirao je izjavu izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića koji je pobjedu protiv Brazila posvetio braniteljima. Zbog te Dalićeve izjave uzburkali su se duhovi u Hrvatskoj, ali i u istočnom susjedstvu.

“Ekipa koja je izbacila Brazil sasvim se legitimno može nadati da izbaci i Argentinu. Oni su već jednom izgubili na ovom SP-u, protiv Arabije”, podsjeća Bauk i dodaje kako su nade za susret protiv Argentine iste kao što su bile prije utakmice s Brazilom.

vezana vijest

Na pitanje o izjavama izbornika Dalića koji često ističe važnost obitelji, vjere i domovine, Bauk kaže: “Što se tiče izbornika, on je u svom dosadašenjm radu postigao rezultate koje vjerojatno neće nitko nadmašiti u nekom razumnom razdoblju. Što se tiče njegovih stavova i načina na koji to komunicira, neću o tome. Ušao bih u sferu politike. Rezultati mu daju kredit da može nekad reći nešto s čime se netko drugi ne slaže.”

Upitan o posveti utakmice braniteljima, kaže: “Neki problematiziraju, ali to je njihova pobjeda, mogu je posvetiti kome hoće. Vjerujem da su je posvetili svim građanima, Hrvatima širom svijeta i svima koji će sutra navijati za Hrvatsku, neovisno otkud su, iz našeg istočnog, južnog, sjevernog susjedstva ili još dalje.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare