BBC se raspisao o Gvardiolu: Hrvatskog Batmana prate četiri europska diva

Vijesti 16. pro 202216:00 0 komentara
Igor Kralj/PIXSELL

BBC je objavio tekst u kojem su se osvrnuli na nekoliko zvijezda s ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kataru, a nekoliko redova pohvala ponovno je dobio i mladi branič hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol.

Gvardiolu je slomljen nos dok je nastupao za RB Leipzig i to uči SP-a u Kataru te je na teren izašao izgledajući kao Batman, piše BBC.

Superherojske igre 20-godišnjaka u srcu hrvatske obrane pomogle su im da dođu do polufinala, gdje su poraženi od Argentine.

VEZANA VIJEST

Gvardiol je agresivan i brz središnji branič, a istovremeno elegantan na lopti s oštrim dodavanjem, što je navelo stručnjaka BBC Radio 5 Live Pata Nevina da ga opiše kao “Rolls-Royce” braniča.

“Bio je nevjerojatan u većini utakmica, morao je puno braniti i raditi zbog načina na koji Hrvatska igra. Uz to, bio je hrabar na lopti i snažan u zahvatu”, rekao je bivši engleski napadač Alan Shearer.

No, Leo Messi ga je izvrnuo naopačke tijekom poraza u polufinalu od Argentine 3-0.

Međutim, Gvardiol je već privukao pažnju europskih divova, a kao najzaintersiraniji se navode Manchester City, Chelsea, Manchester United i Bayern Munchen.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!