VIDEO Beograđani za N1 o nestalom Splićaninu: Svi očekujemo da je dobro

Vijesti 03. sij 202216:22 > 16:31 2 komentara
N1

Naša reporterka Jelena Bokun, koja cijeli dan u Beogradu prati kako teče potraga za nestalim mladićem iz Splita koji je u glavni grad Srbije stigao s prijateljima na doček Nove godine, razgovarala je s građanima koji su se našli na šetnici kod kluba Gotik u kojem je posljednji put mladić viđen.

Splićanin Matej Periš nestao je u Beogradu u noći na petak, a po službenoj prijavi posljednji put je viđen oko 2,30 sati 31. prosinca u noćnom klubu Gotik gdje je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd. Angažirala se policija, veleposlanstvo, njegovi prijatelji, ali za sada nema rezultata. U Beogradu je i Matejev otac Nenad Periš.

VEZANE VIJESTI

Brojni građani koji su se zatekli na šetnici pred klubom Gotik komentirali su nestanak mladog Periša.

“Žao mi je roditelja, nadam se da će se saznati što se dogodilo. Nadam se da će se pojaviti. Baš smo gledali ove ograde, one nisu sigurne. Ograde imaju velike rupe i tu djeca mogu upasti”, rekao je jedan građanin.

“Tu su splavovi, dočeci, lako se čovjek napije, upadne u rijeku… Nadam se da nije to, tko zna. Svi očekujemo da je dobro i da je živ”, dodao je jedan mladić, a drugi se nadovezao:

“Ne vjerujem da je upao u vodu, ne vjerujem da je prošao ovu ogradu.”

Ondje se našla i Splićanka koja je dalmatinski grad zamijenila beogradskom adresom i koja je rekla:

“Šokiralo me to. To je netko iz mog grada. Trebamo biti samo dobri ljudi, bez ozira odakle tko dolazi. Beograd je pun turista, mladosti, svi jezici se mogu čuti, fantastično. Ovo je prestrašno.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare