Berislav Mlinarević u utrci za osječkog gradonačelnika

Vijesti 14. velj 202116:12 0 komentara
berislav mlinarević, lokalni izbori
Dubravka Petric/PIXSELL

Osječki poduzetnik Berislav Mlinarević u nedjelju je najavio svoju kandidaturu za osječkog gradonačelnika, kao nezavisni kandidat, istaknuvši kako će okosnica njegovog programa stvaranje uvjeta za zadržavanje ljudi u gradu i povratak onih koji su odselili.

Napominje kako njegovu kandidaturu podupire Domovinski pokret, ali poziva građane, koji su do sada glasali za druge stranke, da ga podrže, jer su, kako kaže, “njegove opcije i lijeva, i desna i centar”.

VEZANE VIJESTI

Na predstavljanju svoje kandidature Berislav Mlinarević je rekao da je Osijek bio značajan grad u gospodarstvu, koji se ponosio svojom industrijom, ali da su od toga ostali samo trgovina i predstavništva stranih tvrtki.

Smatra to posljedicom dosadašnje pogrešne politike i lažnim prikazivanjem stvarnog stanja.

“Ovo je vrijeme da se svi osvijestimo, i da glasamo za neku novu opciju, da ne biramo više lijeve, desne, ili one u centru. Nemojmo više birati opcije koje nas vode unatrag, ili u mrak. Tu istu misao prenosim i na državnu razinu”, poručio je Mlinarević.

Kaže i kako je najvažniji gradski resurs osječko Sveučilište, sa čijih fakulteta izraze stručni ljudi, koji su, kako smatra, “danas najveći izvozni program”.

“Ovaj grad ima veliki potencijal, mora biti centar Slavonije i centar izvrsnosti i spreman sam svu svoju snagu i energiju staviti u službu ovoga grada, kako bi negativne trendove pretvorili u pozitivne”, rekao je Mlinarević. Poručio je kako želi da njegovi sugrađani ovdje mogu ostati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!