Bilić: A koliko je Modrić lopti uzeo… To nije normalno

Vijesti 14. lip 202323:52 0 komentara
Miranda Cikotic/PIXSELL

U nedjeljnom finalu Lige nacija igrat će hrvatski nogometaši nakon sjajne predstave i pobjede u Rotterdamu protiv domaćina završnog turnira Nizozemske od 4-2 nakon produžetaka (2-2, 0-1).

“Prava drama. Čestitam svima. Nevjerojatna utakmica, isprva nesadržajna. Bila je sve zanimljivija. Pokazali smo da sve možemo iznijeti”, rekao je bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić u studiju Nove TV.

“Kad utakmica traje 120 minuta, čini se da je prvo poluvrijeme bilo jučer. Kvaliteta, snaga, volja, stalno ponavljamo iste riječi. Fantastična izvedba”, nadovezao se nekadašnji hrvatski nogometaš Slaven Bilić, danas trener.

“Pogodilo se s izmjenama, donijele su novu energiju. Petković je zabio fantastičan gol. To je pravo lice Hrvatske koje se najavljivalo”, izjavio je izbornik mlade hrvatske reprezentacije i nekadašnji bočni igrač reprezentacije Robert Jarni.

Bilić je istaknuo kako je odluka o ubacivanju Brune Petkovića umjesto Josipa Šutala bila fantastična odluka stručnog stožera. Jarni je pak rekao da je podrška navijača bila odlična. “Kako je išao kraj utakmice, tako se činilo da Brozović ima sve više energije. A koliko je Modrić lopti uzeo… To nije normalno”, čudio se Bilić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!