Bivši ministar i Uskokov osumnjičenik Josip Aladrović našao novi posao

Vijesti 20. lis 202216:27 2 komentara
Emica Elvedji/PIXSELL

Bivši ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne skrbi Josip Aladrović, koji je smijenjen u Vladi zbog dizanja optužnice USKOK-a, pronašao je novi posao.

Podsjetimo, optužnica je podignuta zbog sumnje da je u vrijeme dok je bio ravnatelj HZMO-a sređivao zapošljavanja po stranačkoj liniji.

vezana vijest

Aladrović je 20. rujna zajedno s poslovnim partnerom Goranom Ćorićem, na vlastitoj adresi osnovao tvrtku Aplus consulting d.o.o. za “savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostale usluge”, kako doznaje Net.hr.

Tvrtku su Ćorić i Aladrović osnovali zajedno, osnivački kapital je 50 tisuća kuna, ali zastupat će je kao direktor Josip Aladrović samostalno. Osim za savjetovanje u poslovanju, tvrtka je registrirana za širok spektar djelatnosti, od promocije do trgovine, pa i pripreme pića i hrane.

Poslovni partner Goran Ćorić brat je Tomislava Ćorića, bivšeg ministra gospodarstva, a sadašnjeg viceguvernera u HNB-u.

vezana vijest

Nije poznato je li Goran Ćorić uključen u HDZ, a iz sudskog registra vidljivo je da je već aktivan kao poduzetnik.

Vlasnik je tvrtke ANGULUS-ING, u kojem se bavi geodetskim poslovima, odnosno “inženjerstvom i s njim povezanim tehničkim poslovima”. Prošlu godinu tvrtka Angulus-ing završila je u plusu, s dobiti od 48 tisuća kuna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare