Cijelo vrijeme Adventa posebna prometna regulacija u Zagrebu. Evo detalja

Vijesti 27. stu 202119:131 komentar
Zoe Sarlija/PIXSELL

Tijekom Adventa u Zagrebu, od 27. studenog 2021. do 8. siječnja 2022. u dijelu centra grada vrijedit će posebna regulacija prometa, izvijestili su u subotu iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Opskrba u pješačkoj zoni vozilima s posebnom dozvolom moguća je od ponoći do 10 sati, a u pješačkoj zoni, u koju je ulazak zaštićen podiznim stupićima u Ulici Ivana Tkalčića, Ulici Pavla Radića i Ulici Ivana Dežmana, opskrba je dozvoljena od 6 do 10 sati.

Za potrebe cjelodnevne dostave u pješačku zonu za Advent u Zagrebu 2021. određeno je nekoliko dostavnih mjesta, a taksi stajalište u Vlaškoj ulici, na dijelu od raskrižja s Kurelčevom ulicom do Palmotićeve ulice, bit će izmješteno na istočnu stranu Kurelčeve ulice.

Također, u razdoblju od 27. studenog 2021. do 7. siječnja 2022. bit će zabranjen ulaz i izlaz iz garaže Ban centra postojećom trasom Palmotićeva ulica – Vlaška ulica – Kurelčeva ulica i obrnuto te se ulaz i izlaz dozvoljava trasom kretanja: Palmotićeva ulica – Jurišićeva ulica – Kurelčeva ulica, ulaz u garažu i natrag istom trasom kretanja.

Postavit će se žardinjere u Kurelčevoj i u Vlaškoj ulici – u zoni raskrižja s Palmotićevom ulicom, u Bakačevoj ulici kod raskrižja s kružnim tokom prometa, u Gajevoj ulici kod k.br. 9A i u ulici Dverce u zoni raskrižja s Katarininim trgom, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar