Dadasović: “Grad Sisak je grad koji je najveća rak rana u našoj državi”

Vijesti 13. tra 202110:46 0 komentara
N1

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Siska Bojan Dadasović predstavio se na N1 i objasnio zašto se odlučio ući u politiku.

Rekao je da se u dosadašnjih 14 godina radnog iskustva dokazao na raznim rukovodećim mjestima lokalne samouprave. Po struci je pravnik, trenutno na doktorskom studiju iz javne uprave.

“Vlasnik konzultantske tvrtke koja radi za pedesetak gradova i općina diljem Republike Hrvatske”, govorio je dalje o sebi:

“Zašto se Bojan Dadasović odlučio aktivirati u političkom segmentu? Bila je to jedna teška i duga odluka, koja je za mene bila izuzetno teška. Naime, izaći iz komforne zone i dati cijeli svoj život na pladanj da njime netko barata u političkoj areni i političkoj utakmici, nije bilo lako. Međutim, trenutno grad Sisak je grad koji je najveća rak rana u našoj državi. Svi znamo da je nakon Domovinskog rata to bio grad Vukovar, a danas je to grad Sisak.”

“Sisak se i nakon 30 godina percipira kao rak rana Hrvatske, a on to nije. Pogotovo se tako percipira zadnjih osam godina, otkad je na vlasti gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, koja je bila promjena koju smo mi u Sisku htjeli, međutim, koja je sve ono loše što je bilo u Sisku, nastavila”, kazao je dalje što misli o stanju u gradu.

Gradonačelnicu je optužio za nesuradnju s tijelima državne uprave, a za svoj tim je rekao da okuplja stručnjake raznih uvjerenja. HDZ i SDP u Sisku nazvao je “duopolom”:

“Taj duopol u gradu Sisku ja ću razbiti.”

“Rezultat vidimo, Sisak je izgubio preko 50 posto stanovništva”, kazao je Dadasović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!