Dalić: Ćiro, da si s nama opsovao bi: “Sine, koliko je raje došlo”

Vijesti 15. velj 202314:22 0 komentara
N1

Komemoracija za legendarnog izbornika Vatrenih Miroslava Blaževića održana je danas u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Posljednji ispraćaj Miroslava Ćire Blaževića održan je u 14 sati, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj. Izbornik Zlatko Dalić održao je govor na posljednjem ispraćaju Ćire na Mirogoju.

“Došli smo za sve što si napravio za sve nas i Hrvatsku. Da se oprostimo od tebe i ispratimo te na neko drugo mjesto. Odlaziš na bolje mjesto igrati drugo poluvrijeme. Ovo prvo, zemaljsko, nažalost, završilo je. Ponosni smo jer smo bili dio tvog vremena, jer si bio dio svih nas. Znam sada da si ovdje s nama ti bi nas pogledao, nasmijao se i opsovao ‘sine, koliko je raje došlo’. Šefe, došli smo svi, tvoja obitelj, prijatelji, sinovi ’82., sinovi ’98.. Svi smo tu da ti se poklonimo i kažemo zadnji put hvala”, rekao je Dalić.

“Ne bi ti dao da mi danas plačemo i tugujemo. Uvijek u tvom društvo je bilo veselje i smijeh. Zato danas mi slavimo tebe i sve lijepe trenutke s tobom. Gore na nebu čekaju te anđeli, Ćiro. Oni su veseli, dolazi trener svih trenera. Oni su tebe zvali da preuzmeš njihovu reprezentaciju. Skoro će kraj utakmice, a oni gube 2:1. Samo ti možeš okrenuti utakmicu. Samo je ti možeš dobiti jer si bio pobjednik. Falit ćeš nam. I onima koji su te znali i nisu. Ušao si pod našu kožu, u naše obitelji i domove. Ti si naš Ćiro. Falit ćeš i meni, Ćiro. Falit će mi tvoja podrška, zaštita, tvoje priče. Ti si bio puno više od trenera, bio si jedan, jedini i neponovljivi Ćiro. Bio si svima inspiracija. Samo si ti mogao opsovati na televiziji, a da nitko ne zamjeri, reći grube riječi, a da se netko ne naljuti. Bio si istinska legenda, jedna od najvećih faca koja je hodala ovom regijom. Nitko te ne može zamijeniti”, rekao je Dalić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!