Damir Vrsajković novo pojačanje u Upravi Telemacha Hrvatska

Ekonomija 19. kol 202412:12 0 komentara
Damir Vrsajković
Telemach

Telemach Hrvatska osnažio je upravljačku strukturu imenovanjem Damira Vrsajkovića članom Uprave i Glavnim direktorom za razvoj proizvoda. Dosadašnji Izvršni direktor za razvoj proizvoda u Telemachu, kao član Uprave bit će zadužen za produktnu strategiju koja obuhvaća upravljanje proizvodima i uređajima.

Tako sada Uprava Telemacha, uz predsjednika Adriana Ježinu te novo pridruženog Vrsajkovića, broji još troje članova zaduženih za različita poslovna područja: Matiju Mandić za područje financija, Danijelu Bistrički Morović koja upravlja tehnikom te Mislava Gallera koji je Glavni komercijalni direktor.

“Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i pozivu da se pridružim Upravi Telemacha, a posebno to znači u kompaniji koja je izazivač na tržištu, koja neprestano pomiče vlastite granice, donosi pozitivne promjene korisnicima i mijenja telekom sektor. Svojim pristupom već smo pokazali kako vrhunska tehnologija može i mora biti dostupna svima, a to ćemo nastaviti pokazivati kroz razvoj proizvoda i usluga. Veseli me što ulazim u iznimno stručnu i entuzijastičnu Upravu koja postavlja nove standarde u našoj industriji“, izjavio je Damir Vrsajković.

U protekle tri godine je kao Izvršni direktor za razvoj proizvoda, bio zadužen za uvođenje niza mobilnih, fiksnih i ICT usluga poput EON TV platforme, fiksnih i satelitskih EON paketa te Net2Go eSIM platforme. Sudjelovao je i u transformaciji kompanije iz mobilnog u konvergentnog ICT pružatelja usluga te u integraciji Optima telekoma i Total TV-a. Vrsajković iza sebe ima respektabilnu karijeru s više od 18 godina iskustva u telekomunikacijskoj i konzultantskoj industriji gdje je radio na brojnim strateškim projektima s fokusom na fiksne i cloud usluge, a bio je odgovoran i za uvođenje niza mobilnih i ICT rješenja.

“Imenovanje Damira Vrsajkovića u Upravu Telemacha predstavlja strateški korak prema daljnjem jačanju naše organizacije i usmjerenju na inovacije koje definiraju budućnost telekomunikacijske industrije“, izjavio je predsjednik Uprave Telemacha Adrian Ježina te dodao: „Damir je pokazao stručnost i liderstvo u dosadašnjoj ulozi s iznimnim rezultatima u razvoju proizvoda i implementaciji naprednih rješenja. Njegovo pridruživanje Upravi dodatno osnažuje tim te potvrđuje našu posvećenost postizanju izvrsnosti i konstantnom unaprjeđenju korisničkog iskustva.“

Potvrda je to i fokusa kompanije na razvoj i dodatno unaprjeđenje korisničkog iskustva te jačanje uloge tržišnog izazivača.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!