Danas je Velika Gospa, evo kako rade trgovine

Vijesti 15. kol 202208:43 > 08:44 0 komentara
kolica, dućan, market, supermarket, trgovina, šoping
Pixabay / Ilustracija

Danas se slavi blagdan Velike Gospe. To je ujedno i državni blagdan pa neki trgovački lanci rade po prilagođenom radnom vremenu.

Lidl

Ovisno o lokaciji, dio prodavaonica Lidla radi od 8 do 14 sati, dio od 7 do 20, dok neke rade od 7 do 23 sata. Kako radi Lidl u vašem mjestu, možete provjeriti ovdje.

Spar i Interspar

Neke od trgovina Spara i Interspara na blagdan Velike Gospe ne rade, dok neke njihove trgovine rade skraćeno po prilagođenom radnom vremenu, ovisno o lokaciji na kojoj se nalaze. Popis možete pronaći ovdje.

Kaufland

Informacije o radnom vremenu Kauflanda, ovisno o lokaciji, možete provjeriti ovdje.

Tommy

Popis trgovina Tommy i njihovo radno vrijeme na blagdan Velike Gospe možete provjeriti ovdje.

Bipa

Povodom blagdana Velike Gospe poslovnice Bipe rade po prilagođenom radnom vremenu. Više o tome doznajte ovdje.

Pevex

Na blagdan Velike Gospe prodajni centri Pevex ne rade prenosi Index.

Bauhaus

Na blagdan Velike Gospe prodajni centri Bauhaus ne rade.

Evo kako će raditi šoping-centri:

Arena Centar Zagreb

Na blagdan Velike Gospe trgovine Arena Centra u Zagrebu ne radi. Ipak, neki ugostiteljski objekti su otvoreni, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Avenue Mall Zagreb

Sve trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Velike Gospe su zatvorene. Međutim, neki su ugostiteljski objekti otvoreni. Više detalja možete pronaći ovdje.

Westgate Shopping City

Na blagdan Velike Gospe Westgate Shopping City ne raditi. Trgovine tog šoping-centra ponovno će biti otvorene od utorka, 16. kolovoza.

City Center One

Na blagdan Velike Gospe City Center One West i City Center One East ne rade. Izuzetak su Cineplexx i Wettpunkt, koji će raditi prema redovnom radnom vremenu.

Osim toga, prema redovnom radnom vremenu radi i City Center One Split, uz napomenu da su u tom šoping-centru poslovnice Fine, Erste banke i Hrvatske pošte biti zatvorene. Mall of Split na blagdan Velike Gospe radi po redovnom radnom vremenu.

Portanova Osijek

Za blagdan Velike Gospe prizemlje i prvi kat trgovačkog centra Portanova su zatvoreni. Drugi kat centra radi po prazničnom radnom vremenu do 13 sati.

Supernova

Šoping centar Supernova Zadar radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata. Supernova Zagreb Buzin na blagdan Velike Gospe je zatvorena, kao i Supernova Varaždin. Zatvorene su i Supernova Karlovac, kao i Supernova Sisak West i Supernova Sisak East.

Tower Center Rijeka

Trgovine šoping-centra Tower Center Rijeka na blagdan Velike Gospe radi po nedjeljnom radnom vremenu, odnosno od 10 do 21 sat. No postoje i izuzeci. Popis možete pogledati ovdje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram