Nastavak tjedna donosi nestabilno vrijeme: Evo gdje se očekuje još snijega

Vijesti 17. tra 202407:13 0 komentara
Tomislav Miletic/PIXSELL

Sa sjeverozapada je krenulo razvedravanje, no na istoku i jugu zemlje još ima oborine. Na moru je vjetrovito, bura je na udare olujne jakosti, osobito pod Velebitom, na snazi je najviši stupanj upozorenja putem sustava Meteoalarm Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Za sve skupine vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići; A6 Rijeka-Zagreb; državna cesta DC1 Karlovac-Knin-Split; Paški most; Krčki most i Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku, izvijestio je u srijedu u 8,30 sati Hrvatski autoklub (HAK).Samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8), državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

I dalje su u prekidu trajektna linija Prizna-Žigljen; katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Danas, 17. travnja, izmijenjen je red plovidbe na liniji Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar na način da će se obaviti dodatna linija sa polaskom iz luke Brbinj u 16:30 sati pristajući u sve luke na povratku za Zadar;

Trajekt na liniji Zadar (Gaženica) – Preko će u putovanjima iz luke Gaženica za luku Preko u 13:30 i 19:30 sati dodatno pristati na otok Ošljak.

U nastavku srijede vjetar će postupno slabjeti. Poslijepodne treba računati lokalno na kišu i pljuskove u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, no i na snijeg u Gorskom kotaru.

Nastavak tjedna donosi i dalje nestabilno i promjenjivo vrijeme. Povremeno će biti oborine, češće u četvrtak i u subotu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!