Djetetu dali da istrese vruć pepeo, ubrzo je buknuo požar

Crna kronika 21. svi 202309:05 0 komentara
N1/ILUSTRACIJA

Nakon što su roditelji malom djetetu dali vruć pepeo iz peći i rekli mu da ga istrese u dvorište izbio je požar.

U požaru koji je potom izbio zahvaćeni su drvarnica i vanjski zid kuće, pa su morali intervenirati vatrogasci. Kako je u subotu otkrila policija, sve se dogodilo u petak oko 7.20 ujutro u Vatrogasnoj ulici u Svetom Ivanu Zelini, piše Danica.hr

U kući u vlasništvu 46-godišnjaka djevojka (24) je iz peći na kruta goriva izvadila pepeo, zalila ga vodom i dala maloljetnom članu obitelji da ga iznese na dvorište.

No, dječak je pepeo odnio u drvarnicu i istresao na pod. Uslijed tinjanja, izbio je požar koji se proširio na drvarnicu i vanjski zid kuće. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta iznosi oko 2000 eura.

O požaru su izvijestili i pripadnici DVD-a Sveti Ivan Zelina koji su u jutarnjim satima zaprimili poziv o požaru obiteljske kuće.

“Na intervenciju izlazimo sa navalnim vozilom i pet operativaca, cisternom s jednim operativcem te trećim vozilom s dva operativca. Dolaskom do obiteljske kuće uočavamo podrum u dimu i plamenu koji se počeo širiti i na donji dio kuće. S dva mlaza pristupamo gašenju nastalog požara, obavljamo uklanjanje ogorjelih dijelova drva, zatim obavljamo dogašivanje istih i ventilaciju objekta”, rekli su zelinski vatrogasci.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!