Užas u Slavoniji: Upali u kuću te pretukli ženu i trudnicu, potom ih vezali i opljačkali

Vijesti 26. sij 202412:19 0 komentara
Marko Mrkonjic/PIXSELL / Ilustracija

Dva nepoznata maskirana muškarca ušla su u kuću 64-godišnjakinje te su nju i trudnu snahu tukli rukama i nogama tražeći novac, izvijestila je policija.

Policija iz Našica je 24. siječnja u 9,30 sati zaprimila dojavu da su 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući.

Kada su stigli na mjesto, utvrdili su da su dva nepoznata maskirana muškarca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile same ona i 34-godišnja trudnica, te su ih odmah počeli tući rukama i nogama po glavama i tijelima i prijetiti nožem tražeći od njih novac. Razbojnici su potom vezali žene te ispreturali cijelu kuću. S pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smjeru.

Žrtve su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede te je puštena na kućnu njegu.

Policajci su isti dan uhitili tri muškarca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije žene.

Trojac je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!