Državna tvrtka s prosječnom plaćom od gotovo 4.000 eura traži radnike, ovo su uvjeti

Ekonomija 20. stu 202310:53 1 komentar
Boris Scitar/PIXSELL

Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za 13 novih radnika kojima nude posao na neodređeno.

Tako se traži tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) s mjestom rada u Puli te viši inženjer za CNS sustave u Puli, prenosi Danica.

U Dubrovniku, Zadru i Splitu traže tehničara za nadzor i održavanje CNS sustava (sustava komunikacije, navigacije i nadzora). U Splitu pak posao nude i višem inženjeru za CNS sustave, odnosno instruktoru.

Traži se i tehničar za nadzor i održavanje COM sustava s mjestom rada u Velikoj Gorici koji će biti odgovoran za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole zračnog prometa osnovne razine održavanja.

Posao se nudi i inženjeru u Odjelu OPIS sustava (poslovnih informacijskih sustava) s mjestom rada u Velikoj Gorici te inženjeru u Odjelu telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (OTMI) u Velikoj Gorici.

Tvrtka želi zaposliti i inženjera SUR/NAV/MET sustava (nadzornih, navigacijskih i meteoroloških sustava), inženjera COM (komunikacijskih sustava), inženjera ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) te operativnog inženjera SUR/NAV/MET sustava – svi za posao u Velikoj Gorici.

Za tehničare je uvjet srednja stručna sprema tehničkog smjera (elektrotehnika, računarstvo, telekomunikacije), znanje engleskog jezika te dvije godine radnog iskustva u struci. Za inženjera potrebna je visoka razina tehničkog obrazovanja.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe broji oko 730 zaposlenih, a lani je ostvarila 131 milijun eura prihoda, što je čak 65,5 posto više nego godinu ranije, te 12 milijuna eura neto dobiti.

Prosječna neto plaća u tvrtki lani je iznosila oko 3.850 eura mjesečno. To je u prosjeku za 320 eura više nego prethodne godine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.