Dva dana zaredom policija ga ulovila pijanog za volanom, dobio i “paprenu” kaznu

Crna kronika 12. tra 202309:16 0 komentara
Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija

Policajci iz Nove Gradiške su 8. i 9 travnja zaustavili istog 38-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava upravljao automobilom.

Prvo su 38-godišnjaka zaustavili u subotu, 8. travnja oko 16:30 sati u Novoj Gradiški, kada je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,98 promila, te prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima. Tada su ga smjestili u prostorije policije do triježnjenja.

No to očigledno nije pomoglo jer su u nedjelju, 9. travnja oko 21 sat, ponovno zaustavili istog 38-godišnjaka koji je također upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, ovog puta od 1,74 promila i prije stjecanja prava na upravljanje. Policijski službenici su ga opet zadržali u policiji na otrježnjenju.

Sutradan je proveden žurni prekršajni postupak u Općinskom sudu Slavonski Brod, te je presudom 38-godišnjak proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 3.000 eura i 15 dana zatvora u Požegi.

Također mu je izrečena jedinstvena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!