Dvojac počinio 13 krađa. Krali sve od parfema i odjeće do zlatnih ogrlica

Vijesti 10. pro 202213:40 0 komentara
MUP / Ilustracija

Sumnja se kako su osumnjičeni početkom listopada na području Centra, u trgovini nakitom otuđili i zlatnu ogrlicu. Nadalje, tu nije bio kraj, naime sumnja se kako su na području Peščenice, Kolarovoj ulici, krajem listopada otuđili i automobil marke Golf, 49-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 111.600 kuna.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i 23-godišnjakinjom zbog sumnje da su zajedno počinili 13 krađa. Naime, sumnja se da su od sredine rujna do 22. studenoga, zajedno i u dogovoru s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, došli do 11 trgovina od kojih su tri trgovine na području Peščenice, a osam trgovina na području Dubrave, a gdje su iskoristili zauzetost zaposlenika te s polica otuđili u devet navrata više parfema i u dva navrata odjevne predmete koje su potom iznijeli iz trgovina, a bez da su ih platili.

VEZANA VIJEST

Također sumnja se kako su osumnjičeni početkom listopada na području Centra, u trgovini nakitom otuđili i zlatnu ogrlicu. Nadalje, tu nije bio kraj, naime sumnja se kako su na području Peščenice, Kolarovoj ulici, krajem listopada otuđili i automobil marke Golf, 49-godišnjaka.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 111.600 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici podnijeli su kaznena prijavu nadležnim državnim odvjetništvima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!