Glavni tajnik DP-a: Da Plenković nije otjerao djecu od matere danas ne bi bilo Domovinskog pokreta

Vijesti 18. tra 202420:09 0 komentara

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro bio je gost Dnevnika u kojem je sa Sandrom Križanec razgovarao o tome s kojim je strankama Domovinski pokret spreman koalirati.

“Mobitel je užaren cijeli dan. Svi zovu, sa svima smo razgovarali. Jutros smo imali sastanak s novoizabranim zastupnicima. Mi smo kompaktni, nismo raslojeni. Zaključak naših zastupnika je da smo nezavisni do kraja. Danas smo na brifingu dogovorili pregovarački tim te ćemo razgovarati o mogućim partnerima. Ono što je DP obećao svojim partnerima, da nećemo ići sa SDSS-om i Možemo, nećemo iznevjeriti”, rekao je Josip Dabro iz DP-a.

Također je poručio: “Plenković je dicu otero od matere. Da nije otjerao djecu od matere danas ne bi bilo Domovinskog pokreta. Prije svega smo normalni ljudi i kršćani, trebamo opraštati svima. Politika je takva, tu nema ljutnje. Govoriti istinu, ne znači širiti mržnju. Nikom nisam ništa zamjerio. Ono to muči Slavoniju, Dalmaciju i cijelu Hrvatsku je migrantska kriza, demografski slom, da ne pričamo o poljoprivredi. Ne želimo mijenjati sebe i lagati ljude pa ćemo vidjeti tko je želi prihvatiti takvu priču”, zaključio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!